Fotoutställning 14-15 maj

701

Enerverande med nio personer som spikar febrilt med målet att få upp sina bilder. Men det oljudet var det värt. Nio ganska olika fotografer – sida vid sida – är intressant som en besökare noterade. “Tänk att foto kan vara så olika!”

Vi hade överraskande många besökare. Goda vänner, grannar, arbetskamrater och en och annan okänd som bara slank in. Det är kul att bara titta på dem, hur de tar sig an utställningen. Vissa är metodiska och tittar på allt, andra fastnar vid en enstaka bild och har sedan svårt att ta sig vidare medan andra är mest intresserade av att prata.

Tack Peter, Elizaveta, Joachim, Börje, Anders, Helen, Irina och Elisabeth för att ni var med och gjorde detta. Så kul att se era bilder och det blev en fin fotohelg! Vem vet – om något eller några år kanske vi gör om det en gång till.

För er som inte var där. Börje tog lite bilder – se nedan. Håll till godo!

/Anders