Inlämning KM – Etapp 1 och Riksfotoutställningen 2020

1089

Vid nästa medlemsmöte den 11 februari avgörs KM -etapp 1. Temat är “Porträtt” och bilderna ska vara inlämnade senast kl 24.00 söndagen den 2 februari.

Mer information klicka här

Du mailar dina bilder via tavling@stockholmsfotoklubb.org

Riksfotoutställningen 2020

Alla bilder ska som vanligt vara uppladdade/postade senast den 31 januari och avgifterna betalda den 7 februari. Samma datum gäller för bildspel. Här finner du inbjudan. Allt du behöver veta finns på RIFO hemsida. Notera även de två länkarna till frågor och svar – FAQ.

Nytt för i år är bl a att vi sänkt deltagaravgiften i påsiktsklasserna, för att entusiasmera till ökat deltagande.

Det går bra att lämna påsiktsbilder till Elisabet Hellström.

Vi vill särskilt betona några av reglerna – men läs alla som finns beskrivna i inbjudan     Unik bildtitel ska anges för alla bilder. Märkningen ska vara läslig. Etiketter från RSF:s system för uppladdning ska användas. Fotografens namn eller signatur får inte förekomma på bilden. Bilder som inte följer reglerna kan komma att diskvalificeras utan återbetalning av deltagaravgift.