Årets Hasselblad Award – Daido Moriyama

1154

Jerker Hansson har varit i Göteborg och besökt Hasselblads museet. Där visas årets Hasselblad Award som är Daido Moriyama.

Daido Moriyama är en gatufotgraf från Tokyo. Jerker skriver i sitt mail att utställningen är mycket sevärd och gav honom inspiration. Så om du är i Göteborg – ta tillfället i akt. Utställningen pågår till den 9 februari 2020.

Jag vill rikta ett stort tack till Jerker och hoppas att fler som ser bra fotografi skickar in tips – några rader text och någon bild – till styrelsen så publicerar vi. Ni vet väl om att vi har en kategori på hemsidan som heter Inspiration där en underkategori är “Gå och titta på foto” där ni hittar museer och gallerier som just nu visar foto. Med er hjälp kan vi hålla den uppdaterad med bra utställningar. Klicka på “gå och titta på foto” ovan så hittar ni de nu aktuella utställningarna.

Anders