1221

Nikon Drag Racing Photo Competition!

Vill du vara pressfotograf i en dag? Vill du stå alldeles intill världens snabbaste bilar, som kommer upp i hastigheter på 500 km/h på mindre än 4 sekunder? Då ska du vara med i Nikon Drag Racing Photo Competition!

Nu har du chansen att få stå på startline och fotografera – mitt bland teamen, pressfotografer och de hästkraftsmaxade motorerna. Du är helt enkelt en av fotograferna på plats. Gör så här för att medverka:
Skicka upp till tre bilder på temat “Motor och fart” till tavling@fotoabild.se. Minst 600×800 pixlar och max 3000×4000 pixlar. Vi vill ha dina bilder senast den 14 juli.
Dina bilder kommer cirka 16 juli att läggas upp i ett bildgalleri här på Foto A-Bilds Facebooksida. Där kan alla gå in och rösta på bilderna genom att ge dem “tummen upp”. Det är alltså publiken som är jury. De tre bilder som har fått flest “tummen upp” den 9 augusti är vinnare!

Läs mer: facebook.com/fotoabild