Välkommen till klubbmötet tisdag 6:e november

1335


Lars Epstein – kvällens föreläsare och domare

Nu när hösten är här på allvar är det dags för att ta vara på de sista färgglada dagarna med glödande höstlöv innan allt blir novembergrått! De kan ju också ha sin tjusning men det är inte lika färggrant”

Det blir som vanligt ett fullspäckat program med bl.a. Lars Epstein som föreläsare och domare i vårt sista KM för säsongen! Temat är det “Nya Landet” där vi tagit namnet från TV-serien med samma namn men med absolut fri tolkning.
Som vanligt kommer vi också att ha punkten “Våga visa” där du kan skicka in dina bilder, antingen anonymt eller med namn för bedömning av de närvarande på mötet. Vi lägger in bilderna i ett redigeringsprogram så det är möjligt att ändra beskärning etc under mötets gång. Allt för att se om det går att förbättra bilderna, i alla fall efter mötesdeltagarnas mening.