Chris Kreimer November 2018

1737

Man borde nog ha en kamera…..
På väg till grundkursen i foto blev jag med ens varse att man nog borde ha en kamera med sig. Så på väg dit inhandlades min första systemkamera. Det är nu åtta år sedan så det har hunnit bli ett antal uppgraderingar av kameror och ett antal kurser med för den delen.
I början imponerades jag alltid av alla som kunde mycket om tekniken och var övertygad om att om jag lärde mig all teknik och skaffade en mycket bättre kamera skulle det också bli så mycket bättre bilder.
En liten sanning ligger det väl i det, men att fota ofta, studera andras bilder och få konstruktiv kritik på sina egna är det som varit viktigast för mig.
Jag har ännu inte hittat min egen stil utan fladdrar mellan olika kategorier och stilar och försöker härma fotografer och bilder jag gillar för att utveckla mig.
Vissa fotografer i klubben kan jag direkt känna igen på deras bilder och det vore kul om jag så småningom kunde utvecklas dithän.
Ett intresse blev makro – vissnande tulpaner fick en ny dimension – de blir jättevackra genom linsen.
Har alltid gillat att resa och med hjälp av kameran kom jag iväg till lite mer udda resmål. Att sticka iväg på en resa utan att känna några kändes till en början lite läskigt men jag upptäckte snart att delar man intresse både för resmål och foto hittar man lätt nya vänner. ( Kirgizistan, Marocko, Karibien och Bhutan finns representerat bland bilderna) Det blir förstås en del resor också med maken – men då av bekvämare slag – med bil runt i Toscana t.ex där de sista bilderna är tagna.

Chris Kreimer

www.chriskreimer.com

bbblbbbr
Chris -4.jpg
Chris -5.jpg
Chris -6.jpg
Chris -7.jpg
Chris -8.jpg
Chris -9.jpg
Chris -1.jpg
Chris -10.jpg
Chris -11.jpg
Chris -12.jpg
Chris -13.jpg
Chris -14.jpg
Chris -15.jpg
Chris -16.jpg
Chris -17.jpg
Chris -18.jpg
Chris -19.jpg
Chris -2.jpg
Chris -20.jpg
Chris -21.jpg
Chris -22.jpg
Chris -23.jpg
Chris -24.jpg
Chris -25.jpg
Chris -26.jpg
Chris -27.jpg
Chris -3.jpg
Chris -4.jpg
Chris -5.jpg
Chris -6.jpg
Chris -7.jpg
Chris -8.jpg
Chris -9.jpg
Chris -1.jpg
Chris -10.jpg
Chris -11.jpg
Chris -12.jpg
Chris -13.jpg
Chris -14.jpg