Provade precis på något som kan bli ett riktigt kul höstprojekt. Att fotografera från kajak. Med tanke på förra årets olyckliga kamera-dopp, gäller numera lite extra uppmärksamhet när kamera och vatten börjar komma för nära varandra. Eskimosväng är definitivt ett no-no med kamera i knäet… 🙂 Å andra sidan – vågar man inget, vinner man inget…

Har någon förresten erfarenhet av kajak-foto så hör gärna av er. Uppslag på sjöar eller ställen i Mälaren som lämpar sig är välkomna. Vill någon hänga med så är det mer än välkommet. I övrigt verkar Ekerö området ha massor att bjuda på, så jag börjar där… Hursomhelst, det roliga med detta var att det öppnar sig så många nya vyer när jag från kajaken tittar mot land. Man är nära vattenytan i en kajak och det blir ett speciellt ljus och vattnet är mycket vackert i t.ex lite sen kvällssol.

kajak-2013-0051