Arkitekturfotogruppen

1433

Arkitekturfotogruppens första aktivitet – Agenda

Plats:
– Högalidskyrkan
– Öppet vardagar 11-18, lördag 10-16, söndag 10-16
– Förslag datum, Fredag 28 juni kl. 14.00 eller söndag 30 juni kl 13.00

Träff innan:
Vi skulle kunna träffas lite innan på något närbeläget fik eller bara i området… Eftersom vi har med oss mycket erfarna fotografer som Olle, Staffan, Sven-Olof osv…. kanske någon kan ge genom vad man bör tänka på vid sådan fotografering, ge lite allmänna råd osv.

Efterarbete:
Efter fototräffen bearbetar alla filerna i egna datorer, gör jpg filer som är mellan 800 -1100 pixlar breda. Sedan mailas de till mig och jag lägger ut ett galleri på vår sida – vilket nås via Fotoprojekt och Fokusgrupper/Arkitekturfotogruppen. Alla grupper får en liknande sida, där det finns två delar – en blogg och ett galleri. Vi diskuterar då fritt i bloggen varandras bilder.