The Worldwide Photowalk® – Stockholm lördag 6/10

1699

Here we go again!
För Fjärde året i rad är jag stolt att vara en del av ett stort event och leda en ” worldwild Photowalk” i Stockholm.

Och som vanligt …
“We are Walking for a Good Cause”
“The Worldwide Photowalk® proudly supports The Springs Of Hope Kenya Orphanage, an organization that feeds, houses, educates and empowers young orphans so that they can grow up to not just survive but succeed. We’re asking each person who participates to donate to help make a difference in these children’s lives. Every dollar counts.”
Eventen är helt gratis , men du kan gärna skicka en slant som går helt och hållet till barnhemet i Kenya.
Det har ingen betydelse om du är proffessionell eller amatör , om du har värsta kameran eller vill bara fota med din mobil. Alla är välkommna och promenera tillsammans med mig i Stockholm den 6 oktober.
Gå på länken och registrera dig och få mer info om platser och planer :

Worldwide Photowalk -Stockholm

Mashid Rasti