Våravslutning för Stockholms fotoklubb

1254

Vi ses tisdagen den 4 juni kl 18.30 vid Djurgårdsbron (På strandvägssidan)

Om vädret är fint vandrar vi gemensamt utmed Djurgårdens stränder. Ta med kamera och ta bilder av sommarstockholm. De som vill kan sedan maila in bilderna så publicerar vi bilderna på fotoklubbens hemsida. Om vädret är dåligt går vi istället på Liljevalchs och tittar på Anders Petersens utställning om människor och miljöer i Stockholm. Därefter avslutar vi kvällen på någon av Djurgårdens krogar och tar farväl av varandra inför sommaren och semestertider

Var och en står själv för kostnaderna för eventuellt inträde, mat och dryck.
Välkomna! Styrelsen
PS. Vi vill redan nu nämna att vi den 24 augusti planerar för en gemensam utflykt till Rosenhills trädgård och musteri på Ekerö. Mer information kommer under sommaren