Anders Jorulf har utställning 6 december

1347

Anders Jorulf
I flera år har landskapsfotografen Anders Jorulf vandrat i de sagolika landskapen i Sverige, Norge, Finland, Island och Danmark och upplevt sinnesro lugn och närvaro långt ifråpn der stressade miljöer som han själv och många av oss upplever i vår vardag. Detta har resulterat i boken ”Själslig ro i Nordiskt landskap”
Här blandas solnedgångar från Österbotten, Sandstränder från både Nordnorge samt Danmark och underbara vinterlandskap från Norra Sverige.

I december har Anders vernissage samt bokrelease på Quality Hotel Globe där han hälsar Er alla varmt välkomna. Anders kommer att sälja boken samt visa några av hans egna utvalda favoritbilder på hotellet. Bilderna trycks på Hanhemullers exklusiva bomullspapper och ramas enkelt in i en mörk ram. Bilderna är på 70×100 cm storlek och kommer att finnas till försäljning för den som så önskar.

Förutom Anders kommer även Förlaget Votum samt Hotellets VD finnas på plats. Tilltugg, snacks samt dryck finns att köpa i baren på Hotellet.
Naturligtvis är Du välkommen att ta med dig vän- eller vänner.

Varmt välkommen önskar Anders, Tina och Marie

Tid: 18.30 – 21.00
Datum: 6 December 2018
Plats: Quality Globe Hotel, Arenaslingan 7, Johaneshov