Guide för hemsidan

Stockholms Fotoklubbs Hemsida

Är en plats som skall inspirera till fotograferande generellt, samt en plats där klubbens medlemmar kan delge tankar och idéer, samtala och inspirera varandra.

Uppmaning!

Vår hemsida kan vara en utmärkt port för intresserade att nå oss, en utmärkt samlingspunkt för bildvisning, samtal/diskussioner mm för klubbens medlemmar. Många har varit med länge och är mycket skickliga fotografer, många är nya medlemmar och önskar att lära sig mer. Använd hemsidan så blir den ett utmärkt redskap för oss alla.

Sä här skriver du egna inlägg

När du skall skriva inlägg gör du följande – för att inläggen skall hamna på rätt ställe på hemsidan.

1. Logga in med ditt login och password på sidan. Har du inget, maila information@stockholmsfotoklubb.org så får du dessa.
  2. Följ ”reglerna” nedan så att ditt inlägg hamnar på rätt ställe på sidan.
  • Om ditt inlägg skall in under rubriken “Våra medlemmars fotoprojekt, reseberättelser mm” skall du använda följande kategorier,
    • “foto ute” eller “foto inne”.
  • Om ditt inlägg skall in under “Aktuella Utflykter” (information om dem) skall du använda följande kategori,
    • “utflykt och resor”.
  • Om ditt inlägg skall in under “Tävlingar” (information om dem) skall du använda följande kategori,
    • “tävling”.
  • Om ditt inlägg skall in under “Nyheter” skall du använda följande kategori,
    • “nyheter”.

Övriga kategorier är enbart för webbgruppen. Kolla att inlägget ser korrekt ut!