Fokusgrupper

Fokusgrupper och bloggar

Det finns flera fokusgrupper inom ramen för Stockholms Fotoklubb.
Följ gärna länkarna nedan för information om fokusgrupperna och hur du kommer i kontakt med dem.

Aktiva

• Gatufoto
    • Hösten 2012 startades Gatufotogruppen som en underavdelning till Stockholms Fotoklubb. Vi träffas varje månad för att diskutera bilder och utvecklas tillsammans. Välkommen in, titta runt bland våra bilder!
      Tveka inte att kommentera om Du ser någon bild Du tycker bör kommenteras! Vill Du komma i kontakt med Gatufotogruppen så gör Du det enklast via e-post till hans.wahlgren(at)gmail.com
  • Konstfoto
    • Är du intresserad att vara med skicka ett mail till Birgitta Bratthall eller meddela henna via Messenger på Facebook. I denna fokusgrupp hålls inga möten. Diskussioner, bildvisning etc sker på Facebooks sida.Under Augusti är temat ”Struktur”, vilket ändras varje månad. Intressant grupp att var med i, också för att det här går att ta ut svängarna bild, kompositions-mässigt och även vad gäller efterarbetet i bildbehandlingsprogrammen.
  • Naturfoto
  • Marinfoto
  • Tävlingsgruppen
  • Utställningsgruppen

Ansvariga för fokusgrupperna

Maila kontaktpersonerna om du är intresserad av att gå med i någon av fokusgrupperna. Klicka på respektive grupp nedan.

Vilande

• Ljussättning (Vilande)
  • Närbild (Vilande)
  • Porträttfoto (Vilande)