Bli Medlem

Gå med i Stockholms Fotoklubb

Du har sannolikt hittat hit pga ditt fotointresse. Vill Du träffa likasinnade, lära dig mer om fotografering, hitta fotokompisar för kommande utflykter så kom med och bli en av oss. . För en mycket rimlig avgift kan du tio gånger om året ta del av trevliga och lärorika medlemsträffar och där emellan kunna delta i någon eller några av de intressegrupper som finns inom klubben.

Det vore mycket trevligt att få välkomna dig som medlem. Din kunskap är också värdefull för andra.

Varmt välkommen!

Så enkelt är det att bli medlem!

– Skicka ett mail till Stockholms Fotoklubb med följande information.

Ja tack, jag önskar bli medlem i Stockholms Fotoklubb

– Namn
– Gatuadress
– Postnummer
– Postadress
– Telefonnummer

– I svarsmailet får du underlag för betalning av medlemsavgiften. När den är betald är du medlem. På webbsidan hittar du information om möterna och du är välkommen att delta när det passar dig.

PS. Tillhörande medlemskapet finns inga måsten annat än medlemsavgiften. Vill du, är du mycket välkommen att vid lämpligt tillfälle berätta om ditt fotointresse och visa bilder. Allt dock i den takt som passar dig.

Är Du ännu lite tveksam – kom på ett av våra möten innan Du bestämmer Dej.

Årsavgiften

Är för närvarande 300 kr. Betalas till pg 504050-6.
Årsavgift erlagd av nya medlemmar mellan 31 oktober och 31 december gäller även för hela nästkommande år.

Lokal

Sedan januari 2008 är våra möten i Hartwickska Huset på S:t Paulsgatan 39 a. Vi börjar 18.30. För mer information se ”footer” fältet längst ner på sidan.

Exempel på aktiviteter

Förutom möten med andra som delar ditt fotointresse, kommer du att kunna vara med i olika fokusgrupper med inriktning som Gatufoto, Naturfoto, Marinfoto osv… Att vara med i en eller fler fokusgrupp är ett utmärkt sätt att fördjupa dina kunskaper – på flera plan. Här är exempel på bilder från Marinfotogruppen.