Katarina Stenberg

Har rötter från Dalarna men boende i Stockholm senaste 20 åren. Sedan högstadiet intresserad av foto, i samband med utbytes år i USA under gymnasiet köpte jag min första systemkamera då jag gick fotokurs även där.

Jag är också intresserad av att måla och en period har det varit mest fokus på det. Senaste 20 åren har familjebildning och arbete tagit all min tid, först nu har jag fått tid att återväcka mitt fotointresse. Jag har nyligen gått en kort fotokurs på Fotografiska med utgångspunkt från mobilkameran, men jag har börjat se mig om efter en mindre systemkamera som förhoppningsvis lätt kan vara med mig större delen av dagen, då bilderna kan dyka upp helt oväntat…

Jag ser fram mot att lära mig mer om fotografering och bli inspirerad av alla andra!

Katarina Stenberg

Katarina Stenberg

Katarina Stenberg

Katarina Stenberg

Katarina Stenberg

Katarina Stenberg