Makrofokus håller kurs på Öland 10-13 maj!

Kursen kommer hållas i Kastlösa på Öland 10–13 maj (Kristi Himmelsfärd). Det är en intensivkurs i makrofotografering på en intressant lokal. Vi går igenom olika typer av makrofotografering, fokusstackning, ljussättning, val av utrustning med mera.
Denna kurs utgör också startpunkten för vårt samarbete med Wild Nature Fotoresor – en av landets främsta arrangörer av fotoresor och workshops! Detaljerad information om kursen samt anmälningsformulär finns på Wild Nature’s hemsida:
Vi tar också tillfället i akt att tacka alla som har hört av sig och efterfrågat nya kurstillfällen. Kul att intresset är stort och även om vi inte kan möta alla önskemål så uppskattar vi alltid förslag och önskemål på framtida kurser!
Vänliga hälsningar,
John & Stanislav

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.