Du missar väl inte klubbmötet tisdag 9/1

Välkommen till vårt januarimöte …
.. där Claes Grundsten inleder med att berätta om sin verksamhet som fotograf och visar ett urval av sina fantastiska bilder! Claes har även med sig några av sina böcker som han gärna signerar och säljer till ett bra pris för hugade spekulanter.
Om du undrar varför det finns med en kamera med bland bilderna ovan så beror det på att Claes är Olympusambassadör och även kommer att informera lite om den nya kameran Olympus E-M1 Mark III som han testat intensivt.
Efter kaffet kommer vi bl.a. att informera om kommande KM tävlingar, nya tävlingsregler och annat som är av intresse för de tävlingssugna.
Vi berättar om våra ambitioner att engagera intressanta föreläsare till våra månadsmöten och om andra aktiviteter vi har på gång.
Du kommer också att få dig till livs en snabbgenomgång av klubbens budget för 2018
Du kan se fram emot ett innehållsrikt fotoår tillsammans med Stockholms Fotoklubb där vi har många aktiviteter på gång.