Tjugofem glada festdeltagare från Stockholms Fotoklubb firade säsongsavslutning tillsammans på Galleri Kontrast!

Maten var utmärkt och de medhavda dryckerna av excellent kvalitét vilket medförde att stämningen var på topp!

Kalaset inleddes med en välkomstdrink varpå en fotografisk tipspromenad följde. Mia Klintewall på Galleri Kontrast hade satt samman de olika frågorna vilka var nog så luriga. Med rynkade pannor och koncentrerade blickar kämpade våra fotografer med svaren.

Intressanta diskussioner utbröt i samband med frågorna. Det gällde att rannsaka minnet ordentligt för att identifiera de olika fotograferna i frågorna. Bilderna var välbekanta, men vem sjutton var fotografen?

Kjell Olsson förärades med en flaska Photo du Chateau som belöning för att han vann 2017 års klubbmästerskap i Stockholms Fotoklubb

Ett stort tack till alla deltagare som gjorde festen så trevlig! Och stort tack till Mia Klintewall på Galleri Kontrast som ställde lokalen till vårt förfogande så vi kunde ha vårt kalas!