Var med i tävlingen mellan Sveriges fotoklubbar!

1
92

Ändrade regler: Bildstorlek liggande alt kvadratisk max 2000 x 2000 px. Filstorlek max 1500 kb. Senaste dag för inlämning 20/9.

Alla medlemmar inbjuds att delta i en tävling mellan landets fotoklubbar, ”Klubbtävling 2017”.

Stockholms fotoklubb ska i höst lämna in en kollektion på tio bilder till tävlingen.

Vi hoppas att många medlemmar vill delta med bilder till klubbens kollektion.

Klubben har bestämt att bilderna ska ha ett gemensamt tema. Motivet ska illustrera temat ”Relation” och vara i färg med liggande eller kvadratiskt format.

Bilder med tema ”Relation” ska skickas till relation@stockholmsfotoklubb.org senast 20/9. Bilderna ska vara i färg och liggande eller kvadratiska.

Andra storleksregler än i KM gäller. Bredd max 2000px och höjd vad det då blir (max 2000px). Max 1500 kb, jpg.

Bildernas filnamn ska vara Stockholm_FK_Efternamn_Förnamn_Relation.jpg

Var och en får skicka upp till tre bilder.

Av de inlämnade bilderna utser klubben med hjälp av extern domare upp till 20 bilder att kandidera för att ingå i kollektionen. De slutliga tio bilderna väljs ut bland dessa på klubbmötet i oktober (max två bilder av en och samma fotograf).

Tävlingsgruppen / Stockholms Fotoklubb

1 COMMENT

1. Bildernas filnamn ska vara Stockholm_FK_Efternamn_Förnamn_Relation_n.jpg där n ersätts med 1, 2 och 3 rimligtvis. Annars får alla filer från samma fotograf samma namn, vilket inte brukar fungera.