Den 15-16 augusti är det dags för Stockholm Fotomaraton igen.
Stockholm Fotomaraton 2015 blir den andra delen i pånyttfödelsen av det fotomaraton som fanns här i Stockholm på slutet av 80-talet. Förra året samlade #Fotomaran14 över 300 fotografer. Alla fick ett roligt och utmanande dygn tillsammans där allt handlade om att fånga rätt känsla i varje bild. Det var 24 timmar som speglades av glädje, kreativitet samt på slutet en hel del trötthet.

Ifall du är en av oss som var med, så vet du vad vi talar om.

Nu har du nu chans igen att känna på stämningen när Stockholm fylls med entusiaster.
Fotografer med ett och samma uppdrag! Det gäller att hålla kreativiteten uppe och fånga just din unika bildserie. Spontanitet, uppfinnarglädje, uthållighet och förmågan att ha kul är alla egenskaper som bidrar till en lyckad bildserie. Serien med fotografier, som dokumenterar Stockholm under ett härligt sensommardygn, kommer att vara ditt bidrag till tävlingen.
Läs mer på www.stockholmfotomaraton.se där arrangören Emil Gyllenberg beskriver sitt event ytterligare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here