Den första gemensamma utflykten med marinfotogruppen går till Skeppsholmen-Kastellholmen söndagen den 22 september. Samling kl. 14.00 på batteriplan (där salutkanonerna står) nära brofästet på Skeppsholmssidan. Ingen anmälan erfordras!
På nästa möte, den 6 november, tar vi med oss våra bilder från utflykten och diskuterar dem gemensamt. Lokal: Östgötagatan 11A (Vuxenskolans lokaler, Gröna rummet). Ta gärna med bilderna på en minnessticka. Dator och projektor finns. Om du inte kan komma den 22:a är du välkommen att ta bilder på samma plats vid något annat tillfälle och ta med dem på mötet den 6 november.
Nästföljande möte blir 4 december, även detta på Östgötagatan. Boka i almanackan!
Om du inte redan är medlem i gruppen – kontakta Ulf! Mail: ulf.schloss@telia.com
Hälsningar
Ulf och Marinfotogruppen/Kristina

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here